bet365 bonus kode

Nu har du mulighed for at få en 100% indbetalingsbonus op til 1000 kroner med denne bet365 bonus kode: MAXBONUS. Opret en spilkonto hos bet365 og få din bet365 bonus i dag.

bet nu

Forklaring af bet365 bonus og bonuskode

Hvordan bruges bet365 bonus koden? Jo, du får din ekstra betting bonus ved at bruge bet365 bonus kode, når du opretter dig som ny spiller hos bet365.

bet365-bonuskode

Når du har anvendt din betting bonus kode, kan du se frem til en 100% velkomstbonus op til 1000 kroner, hvis du som minimum indbetaler 100 kroner på din første indbetaling.

Din 100% velkomstbonus virker sådan at, alt det, du indbetaler første gang op til 1000 kroner, bliver fordoblet i bonuspenge. På den måde får du ekstra penge at spille for på din spilkonto.

Et eksempel kunne være:

 • Du indbetaler 500 kroner første gang, når du har oprettet dig som ny spiller.
 • Din indbetaling bliver matchet 100%, og du vil derfor få 500 kroner i bonuspenge.
 • Alt i alt har du nu 1000 kroner at spille for på din spilkonto.

Hvordan bruges bet365 bonus koden?

Hvis du ønsker at gøre brug af bonuskoden og modtage din bet365 bonus, skal du først og fremmest oprette en spilkonto hos bet365.

 

bet365 bonus

Du kan på forsiden trykke på “Opret En Konto”, og her vil du blive bedt om at udfylde alle dine personlige kontaktoplysninger med navn, adresse, fødselsdag osv.

Efterfølgende skal du indtaste dit CPR-nummer, så din spilkonto kan verificeres, og NemID kan aktiveres. At bruge NemID er et lovkrav fra den danske Spillemyndighed i dag, og det er derfor også kun muligt at oprette én spilkonto!

På selve registreringsskemaet har du mulighed for at indtaste vores bet365 bonus kode. Du kan indtaste koden i bonus kode feltet, som giver dig 100% i velkomstbonus op til 1000 kroner.

Skulle du mod forventning have problemer med oprettelsen af din nye spilkonto, kan du altid ringe til kundeservice på telefonnummer: 80 82 60 12 i tidsrummet 11.00-19.30 alle ugens 7 dage. De sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, eller der opstår problemer med din registrering.

Hvad får man i velkomstbonus hos bet365?

Som ny spiller hos bet365 kan du se frem til en 100% indbetalingsbonus op til 1000 kroner, når du bruger vores bet365 bonus kode.

Det er meget vigtig, at du staver bonuskoden helt korrekt, da bonussen ellers ikke vil blive aktiveret. Når du har tastet bonuskoden i og lavet din første indbetaling på minimum 100 kroner, får du tildelt din velkomstbonus.

 

Jo mere du indbetaler første gang, jo flere bonuspenge får du tildelt. Regnestykket er simpelt, alt, hvad du indbetaler over 100 kroner, vil blive fordoblet, og du får den samme mængde i bonuspenge, som du indbetaler.

Så indbetaler du f.eks 600 kroner, så får du 600 kroner i bonuspenge, og det giver dig alt i alt 1.200 kroner at spille for på din spilkonto.

At få en god velkomstbonus er altid rigtig godt. Man har på den måde en god chance for at prøve at placere nogle væddemål hist og her, da de i princippet er “gratis” på grund af de bonuspenge, man har fået i forbindelse med brug af bonuskoden.

Regler for bet365 bonus kode

Når man modtager bonusser hos bookmakere til online gambling, følger der for det meste nogle gennemspilskrav med, som man skal tage højde for.

Disse krav skal man have opfyldt inden for en given tidsramme, før man har mulighed for at udbetale penge, der kommer af vundne bets mv. Disse penge kan ikke udbetales fra din spilkonto før omsætningskravene er indfriet.

For din bet365 bonus kode gælder følgende krav:

 • Du skal som minimum indbetale 100 kroner for at få bonussen.
 • Bonussen skal være gennemspillet 5 gange.
 • Din betting bonus skal være omsat inden for 60 dage til minimum odds 1,7 for at tælle med i omsætningen. Bonussen kan dog gennemspilles på et hvilket som helst sportsbook marked.
 • Indbetalinger lavet med PaySafeCard, Moneybookers/Skrill og Neteller, kan ikke benytte sig af bonussen.

Er du i tvivl om hvilke regler og vilkår, der gælder for dine bonusser, er det altid en god ide at læse betingelserne igennem på bookmakerens hjemmeside.

Inde på bet365 hjemmeside er regler og vilkår for bonusser rigtig fint beskrevet, så der ikke opstår misforståelser mellem dig og bookmakeren. På denne måde får du som spiller en langt bedre oplevelse, når du spiller.

Hvem er bet365?

bet365 har været en aktiv bookmaker på markedet siden lanceringen i 1997. Dengang var bet365 en af de første til at tilbyde deres spillere online betting i Danmark.

 

Hvem er den bedste bookmaker? Måske bet365?

bet365 er senere hen blevet opkøbt af den store britiske spilgigant Sportingbet, men på grund af sit gode fodfæste i Danmark, ledes og drives siden fortsat i Danmark, hvilket også gør det muligt med dansk kundeservice.

bet365 har gennem tiden fået opbygget et godt og solidt brand, og er nu er en kæmpe side med over 8.000 spillemuligheder, fordelt på godt 30 forskellige sportsgrene

bet365 tilbyder både sportsbetting og livebetting, hvilket også er sidens præference. Udover sporten har man også mulighed for at finde et udpluk af spilleautomater og bordspil samt spille poker.

Du kan gå på opdagelse hos bet365 med vores betting bonus kode, som giver dig lidt ekstra kroner på spilkontoen, som du kan spille for i deres sportsbetting-sektion.

Spil på pre match og live odds

Når du laver væddemål hos bet365, er det både muligt at spille på pre match odds og live odds, du vælger selv hvad du er mest til.

Pre match væddemål: Er de væddemål du placerer inden den pågældende kamp går i gang. Her har du f.eks mulighed for at satse på slutresultatet, hvilket hold, der vinder og mange andre forskellige væddemål.

 • Fordelen ved pre match væddemål er ofte de gode odds du kan være heldig at få.
 • Ulempen er hvis kampen ikke forløber som du havde forudset, så er dit væddemål tabt.

Live betting: Er blevet vældig populær og er nærmest det nye sort inden for betting industrien.

I livebetting har du mulighed for at placere dine væddemål selv efter den pågældende kamp eller begivenhed er fløjtet igang.

 • Fordelen ved livebetting er, du kan reagere og ændre på dine væddemål mens kampen afvikles. På den måde kan du hele tiden justere dine bets.
 • Ulempen er man måske kan have en tendens til at ændre sine væddemål for meget, når nu man har muligheden.

Du kommer måske ikke til at stole lige så meget på din mavefornemmelse eller forholde dig til alle de informationer, du måske har samlet omkring kampen og spillerne inden du satte dig til at se kampen.

Udvalget af pre match betting

Der er et rigtig godt og bredt udvalg til dig, der ønsker at lave pre match betting.

Den primære “attraktion” i pre match betting bliver helt klart fodbold, men du har lige så vel mulighed for at bette på håndbold, tennis, golf m.fl. hvilket er de mest generelle og mere skandinaviske sportsgrene vi følger med i herhjemme.

 

Krydser vi grænserne, kan bet365 ligeså vel tilbyde gode odds på sportsgrene som NFL, NHL og NBA.

Populære ligaer i pre match betting:

Er du fodboldfan helt ind til benet, så er der godt nyt, for bet365 tilbyder en masse gode 1-X-2 bets (Hjemme – Uafgjort – Ude). Og udover det, har du også mulighed for at placere væddemål i de bedste og mest populære ligaer.

Premier League:

Premier League er den mest kendte interne liga i England. Med hold som bl.a.  Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal og ja overraskende Leicester med flere på listen, har du mulighed for at give dit besyv med hvem, der står med pokalen hævet over hovedet til sidst.

Har du et favorithold eller tør du tage chancer og satse på et hold, du ikke havde regnet med ville gøre det så godt?

Der er gode odds at hente når du better her og du har mulighed for at bette på flere markeder.

La Liga

Eller Primera Division, som den også kaldes. La Liga er den bedste spanske række og anses for flere, at være verdens bedste liga. Med hold som Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid, så behøver man nok ikke sige mere.

Det er netop i La Liga vi møder flere af stjernerne! Det evige spørgsmål er nok altid, om det er Ronaldo’s Real Madrid eller Messi’s Barcelona, der vinder? Et utal af gange har netop de 2 hold mødt hinanden i finalen. Her er det ikke kun en kamp om pokalen, men også en kamp om æren, der er i fokus!

bet365 har gjort det muligt for dig at følge med fra sidelinjen, når La Liga fløjtes igang. Her giver de dig mulighed for at placere dit væddemål med gode odds, lige hvor du synes.

Du kan evt. benytte dig af vores bet365 bonus kode, når du vil bette her.

Superligaen:

Det hele behøver heller ikke at foregå i udlandet. Du kan lige så vel spille med når Superligaen er i gang herhjemme. Her finder du også attraktive bets og muligheder for at spille på de 12 bedste hold i den bedste danske række.

Mesterskabspokalen har i de seneste år skiftet lidt. Engang var det Brøndby og FCK, der var de sikre vinder i dansk fodbold, men intet er længere sikkert. I 2014 snuppede AaB titlen fra de tidligere mestre i FCK og senest i 2015 landede pokalen i Herning, hos Midtjyllands ulve. Tør man spå, hvem der får den med hjem næste gang?

bet365 tilbyder flere forskellige muligheder for at lave nogle gode væddemål i Superligaen.

Så det er op til dig hvor du ønsker at satse. Tilhører dit hjerte en bestemt klub eller spiller du mere taktisk?

I sportsbetting kan det nogle gange være svært at skille de to ad på grund af klubfølelse, men går du efter de gode gevinster, er det langt bedre at spille med hovedet frem for hjertet.

Prøv din viden og held af med bonuskoden, hvor du får din ekstra bet365 bonus at spille for.

Spil nu hos bet365!

Udvalget under Livebetting

En ting er at spille på hvem, der vinder kampen, men hvorfor ikke øge spændingen med at satse på hvem, der scorer det næste mål eller er du så skarp, at du kan forudse i hvilket tidsrum det sidste mål i kampen bliver scoret?

Det er det fantastiske ved livebetting. Her bliver det aldrig kedeligt og der er altid ting at satse og vinde penge på.

 

bet365-in-play

Hvis du ønsker at livebette, kan du se alle de kommende og igangværende begivenheder under funktionen “Livebetting -> Kalender”. På den måde kan du altid holde dig ajour med hvilke kampe du skal følge med i og hvornår.

Når du er inde i kalenderen vælger du det ikon, der hører til den sportsgren, du gerne vil spille på og derefter kan du se oversigten med kampene.

Du kan livebette på følgende sportsgrene:

 • Fodbold -Tennis – Håndbold
 • Golf – Basketball – Ishockey
 • NHL Ishockey – Dart – Baseball
 • Motorsport – Beach Volley – Rugby League
 • Multipler – MMA / UFC – Rugby Union
 • Specials – Cykling – Snooker
 • Australsk Fodbold – Vintersport – Cricket
 • Olympiske Lege – NFL – Poker
 • Volleyball – Boksning – Politik
 • Vandpolo

Ud over de forskellige sportsgrene er der også ekstra bets at placere væddemål på i forbindelse med større turneringer og slutrunder såsom EM, VM ja endda også når der er folketingsvalg, er det muligt at placere væddemål.

Spil også på bet365 Mobil

Hvis du ofte er på farten eller ikke synes det er så fedt at skulle til at starte computeren op, kan du vælge at spille med fra mobilen eller fra din tablet. bet365 er kompatibel med alle mobile enheder og tablets, så du vælger selv, hvor du vil spille med fra.

 

Få en god mobilbonus hos bet365

For at kunne spille med fra mobilen skal du som minimum have været logget på en PC med NemID to gange, før du kan sættes op til mobiladgang.

Når det er klaret skal du logge ind på din computer med dit NemID og gøre følgende:

 1. Gå ind på “Min Konto”.
 2. Vælge “Min Sikkerhed”.
 3. Klik derefter på “Ændre mobil adgangskode”, hvor du dernæst skal vælge en adgangskode og bekræfte denne. Det er denne adgangskode du skal bruge til at logge på, når du vil spille fra din mobiltelefon mv.

Efter de 3 trin er du nu klar til at hoppe på din mobil og logge ind derfra.

Det gode ved at spille med fra mobilen af er, at du slipper for at logge ind med dit NemID. Her skal du kun bruge den adgangskode du oprettede på din PC i sin tid.

Du kan ligeledes gøre brug af din bet365 bonus, når du spiller med fra mobilen af.

Få hjælp af bet365 kundeservice

Det er muligt at kontakte kundeservice mandag-søndag fra 11.00-19.30.

Ønsker du hjælp til et problem eller blot ønsker svar på noget, kan du få hjælp gennem følgende 3 muligheder:

 • Live Chat: Du kan chatte med en medarbejder i det givne tidsrum, hvis du mangler akut hjælp. Du klikker på “Kontakt Os” øverst i højre hjørne og der har du mulighed for at klikke på “Live Hjælp” knappen.
 • Telefon: Du kan også ringe til bet365 Bookmarkers på telefonnummer: 80 82 60 12 mellem 11.00-19.30, hvor de sidder klar til at hjælpe dig. Når du ringer bedes du have dit Bruger ID eller CPR-nummer klar, så medarbejderen kan hjælpe dig bedst mulig.
 • Email: Du kan også sende kundeservice en mail. Her skal du igen gå ind under “Kontakt Os”, hvor du derefter vælger email. Her bliver du bedt om at udfylde en formular med dit spørgsmål.   

Kampagner og bonusser hos bet365

Når du har oprettet dig som ny spiller og har modtaget din bet365 bonus, vil du fortsat kunne se frem til gode bonusser og kampagner som spiller hos bet365.

Når der afholdes specielle turneringer, sportsbegivenheder og andet godt, har bet365 typisk også nogle forskellige kampagner tilknyttet, hvor du har mulighed for at vinde ekstra præmier og gevinster.

Du kan altid følge med i hvilke aktuelle kampagner der er igang, ved at trykke på fanen “Tilbud”, som du finder øverst i topmenuen på forsiden.

Spil på bet365 Casino

Hvis du ønsker en pause fra sportsbetting, er der også mulighed for at tage en tur rundt i bet365 online casino. Her har du har mulighed for at spille på flere forskellige spilleautomater, samt det også er muligt at spille de mest gængse bord og kortspil.

 

bet365-casino

Spillemaskiner:

Udvalget er ikke så stort, men de spilleautomater du kan spille, er alligevel kendte automater som f.eks:

 • Jack and the Beanstalk
 • Starburst
 • Aliens
 • Twin Spin
 • South Park
 • Scarface m.fl.

Blandt udvalget finder du forskellige emner og temaer. Så du har både mulighed for at spille på de helt traditionelle spilleautomater, men også på video spilleautomater.

Video spilleautomaterne er noget mere levende og har en del mere avanceret grafik end de traditionelle spilleautomater, hvilket giver en rigtig god oplevelse, når man spiller.

Bordspil:

Er du mere til bordspil kan du spille:

 • Blackjack Pro
 • Texas Hold’Em Professional
 • Casino Hold’Em
 • European, French og Roulette Pro

Alle de klassiske casinospil er her og igen er udvalget ikke voldsomt. Lidt, men godt og det er i og for sig også forståeligt nok, for bet365 er primært en sportsbetting side.

Kampagner på casinoet:

Når du spiller casino spil hos bet365 skal du være opmærksom på, at der er nogle separate bonusser knyttet her, som ikke er gældende i sportsbetting og omvendt.

På bet365bookmakers.dk kan du under “Casino” finde casinokalenderen, der hver dag indeholder nye gevinster du kan vinde.

Her har du mulighed for at vinde alt lige fra:

 • Freespins
 • Fodboldtrøjer
 • Pengebonusser
 • Biografture
 • Cashbacks

Selve kalenderen viser den aktuelle måned, hvor der hver dag er nye præmier på spil. Når du holder musen over den pågældende dag, kan du se hvad dagen bringer af gode sager.

Spil på bet365 Poker

Du har også mulighed for at spille poker online hos bet365. Her kan du deltage i turneringer, spille mod spillere fra hele verden uanset niveau. Der er poker for alle, hvad enten du er ny eller garvet spiller.

Du har også mulighed for at øve dig med playmoney indtil du føler dig klar til at spille med for rigtige penge og spille om en stor bet365 bonus.

 

bet365-poker

At spille med playmoney er en god måde til at prøve nogle forskellige ting af uden du skal bekymre dig om at tabe dine egne penge. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at vinder du med playmoney, vinder du ikke rigtige penge.

Der afholdes flere forskellige poker turneringer med puljer i alle størrelser. Nogle turneringer kan kræve et depositum for at du kan være med, hvor andre er gratis. Du kan altid se inde på bet365 hjemmeside, hvornår disse poker turneringer afholdes og hvad der kræves for at du kan deltage.

Brug din bonus kode til bet365

Du har rigtig gode muligheder for at lave en masse forskellige væddemål bet365 og med gode odds, så det er noget ved.

Udvalget er bredt og du har mulighed for at spille for mange forskellige markeder, hvilket gør din sportsbetting endnu mere interessant.

Derudover er det også rigtig godt at se en bookmaker med et dansk kundeservice. Desværre er de ikke tilgængelige hele døgnet rundt, men som et plaster på såret kan du alligevel fange dem alle ugens 7 dage.

Et lille minus ved bet365 er, at hvis du har været logget ind på siden og på et tidspunkt har været inaktiv i lidt tid, skal du til at logge ind forfra med dit nøglekort. Dette sker dog ikke, hvis du er logget ind via mobilen.

Men overordnet set har de rigtig meget at byde på og med vores bet365 bonus kode, kan du selv prøve at tage et kig rundt på siden og se.  

Spil hos bet365!